2015-06-12 07:35:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A bosszúságok egyre csak sokasodnak

Napi horoszkóp június 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, szoros kapcsolatban az Uránusszal. Ez nagyon különlegessé teszi ezt a napot. Lehetséges, hogy a csúcspontja, vagy egyben a vége is egy ciklusnak. Ezt a napot használja a búcsúzásra, lezárásra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Vénusz az Oroszlán jegyében áll. A pihenés és a szórakozás illik ehhez a bolygóálláshoz. Munka után sétáljon egy nagyot, hallgasson zenét, és érezze jól magát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr nem képes mozdulni, sem előre, sem hátra. Ezt érzi Ön is, nem tud előre haladni a feladataival. Amit tesz, az sem sikerül olyan jól, mint ahogy elvárja önmagától... Engedje el magát, aludjon egy nagyot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr álló helyzetben van, a Hold még az Uránusz hatása alatt áll. Ma nehezen koncentrál a munkájára. A Hold jó fényszöget kap a Jupitertől, ez szerencséssé teszi a szerelemben, töltsön minél több időt a kedvesével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A két legpozitívabb bolygó áll az Oroszlán jegyében, a Jupiter és a Vénusz, ma egyedül a Plútó hatása negatív. Boldog és jókedvű, a párkapcsolata csodásan alakul. A munkahelyén azonban feszültségekkel kell számolnia. Ne erőltessen semmit, mert nem lesz eredménye.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ön uralkodó bolygója, a Merkúr, álló helyzetben látható. Ügyeljen arra, hogy ne hibázzon, és arra is, megőrizze a racionalizmusát. Tartsa be a közlekedési szabályokat, főleg, ha autót vezet. Ezt a napot használja arra, hogy csakis önmagával törődjön.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Merkúr álló helyzetben van, de kedvező fényszögben kapcsolódik az ön jegyéhez. Az új feladatok nagyszerűen sikerülnek, a rutindolgoktól azonban ma tartsa távol magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz visszafelé halad, és közelít a Skorpió jegyéhez. Emiatt ma kudarcok érhetik. Ám a Hold a Bika jegyében áll, ez segít elsimítani a problémákat. Ne hajtsa túl magát, inkább tartson több szünetet. Szánja ezt az estét a kedvesének.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr Önnel szemben áll, a Szaturnusz is kedvezőtlenül kapcsolódik a jegyéhez. Mindkét bolygó hátráltatja Önt, semmi sem megy olyan ütemben, mint amit várna. Ez sajnos nem hoz komoly eredményt sem a munkahelyén, sem a magánéletében. A bosszúságok egyre csak sokasodnak ma.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Holdon kívül sajnos egyik bolygó sem támogatja ma a törekvéseiben. Ettől függetlenül a napi megszokott feladatokat nyugodtan végezze el, csak a fontos döntéseket halassza máskorra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Szaturnusz helyzete miatt úgy érzi, hogy ólomsúlyokat tettek a vállára. Talán bizonytalan is egy kissé, és nehezen hoz meg döntéseket. Keressen új kapcsolatokat, menjen társaságba.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Merkúr helyzete miatt ma már elhagyja a szerencse. Lehetőleg ne hajszolja túl magát, pihenjen sokat, és ebédeljen egy jót.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: